Kuka? Mitä? Missä?

Suunnittelustudio Pippuriina toteuttaa graafisen suunnittelun palvelut ripeästi ammattitaidolla – lehtien ja kirjojen ulkoasusuunnittelun, taitot, kuvitukset, logot, etiketit,  ja visuaaliset ilmeet. Mikä tahansa projektisi onkaan, kysy ihmeessä tarjousta! 

 

Pippuriina suunnittelee ja toteuttaa myös nettisivuja sekä tarjoaa opetusta taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien perusteissa. Toimipiste sijaitsee Kokemäen Korkeaojalla, mutta tapaamiset onnistuvat myös muualla Satakunnan seudulla sekä Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Sovitusti myös ympäri maata. 

Pippuriinan asiakkaita ovat mm. Attendo Oy, Satasoitto-festivaali, Freestyle- lehti, 
Huittisten Musiikkiopisto, Lastensuojelun Keskusliitto, EHYT ry, Kustannusosakeyhtiö Tammi ja Suomen Monikkoperheet ry.

Pippuriina -toiminimellä toimii taiteen maisteri (Aalto Yliopisto, Visuaalinen kulttuuri 2014) /
Medianomi (EVTEK 2006) / Artenomi (SeAMK 2000) Hanna Vaskivuo.

"Iso-isoäitini oli hatuntekijä ja kauppias Pohjois-Pohjanmaalla. Kuljin samoja polkuja valmistuttuani artenomiksi – työskentelin Fredriksonin hattutehtaalla Jyväskylässä suunnittelijana ensimmäiset työvuoteni. Seuraavat työpaikkani olivat Reima-Tutta sekä Seppälä, joissa suunnittelin lastenvaatteita useamman vuoden. Rakastan värejä ja kuoseja, joilla sain työni puolesta leikitellä riittämiin! 

Isoisäni oli valokuvaaja, kuten kaikki hänen neljä lastaan. Minutkin into kuvalliseen viestintään ja kuvittamiseen vei mennessään, opiskelin ensin medianomiksi ja sen jälkeen taiteen maisteriksi. Siitä lähtien olen tehnyt pääasiallisesti graafista suunnittelua ja kuvituksia, mutta tehnyt välillä sivuretkiä myös käsityösuunnittelun puolelle. Olen julkaissut yhden käsityökirjan Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua (Tammi, 2010) sekä tehnyt Novitalle mallisuunnittelua.

Tämähetkisessä työssäni yrittäjänä nautin vaihtuvista projekteista ja niiden mukanaantuomista haasteista. Jokainen työ on aina uusi mahdollisuus tehdä jotain visuaalisesti kaunista ja kestävää."

48394521_960168187517518_641661689610318

KUVAT KAIJA MARJANEN PHOTOGRAPHY

OTA YHTEYTTÄ! 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram -

Suunnittelustudio Pippuriina

 

Hanna Vaskivuo

hanna@pippuriina.com

050 3751800

 Y 1794758-3

Viestisi on lähetetty!