VALITTUJA TÖITÄ
SUUNNITTELUSTUDIO PIPPURIINA

Satasoitto

Visuaalinen ilme ja graafinen kokonaisuus

Satasoiton graafiseen ilmeeseen toivottiin jatkuvuutta ja tunnistettavuutta. Toistuvaksi ilmeen osaksi valikoituivat pisarat ja kuosillinen peltomaisema jokineen. Muut elementit vaihtuvat eri vuosina festarin sisällön mukaan. Graafiseen kokonaisuuteen on kuulunut vuosien saatossa mm. julisteet, tarrat, ilmoitukset, esitteet, pääsyliput, passit, käsiohjelmat, nettisivujen elementit, limonadietiketit, roll-upit ja beach flagit.

Freestyle-lehti

Visuaalinen ilme, lehden taitto, kuvituksia

Uusi Freestyle-lehti on päihdekasvatuskampanjan julkaisu kasvattajille ja nuorille. Lehden ilmeeseen toivottiin tyylikästä, nuoriin vetoavaa ilmettä. Lehden ulkoasu kehittyy jatkuvasti päätoimittajan kanssa pidettyjen ideapalaverien myötä. Lehden pituus on 52 sivua ja se sisältää mielenkiintoisia artikkeleita, kolumneja ja toiminnan esittelyä. 

Attendo

esitteiden Visuaalinen ilme, taitto, informaatiografiikkaa, some-materiaaleja

Attendo tarvitsi uusia esitteitä eri kohteistaan. Ilmeeltä toivottiin selkeyttä, tyylikkyyttä ja raikkautta. Toimeksiantoon kuului myös informaatiografiikkaa sekä some-mainonnan materiaaleja ja lehti-ilmoituksia.

Käsitekesä

tapahtuman Visuaalinen ilme, graafinen kokonaisuus

Nykytaidetapahtuma Käsitekesä tarvitsi logon sekä päivitetyn ilmeen vuodelle 2018. Suunnittelin yhteistyössä tapahtuman tuottajien kanssa mielenkiintoisen ja tapahtuman luonnetta ilmentävän kärpäshahmon ja hunajakennomaisen kuosin, joita hyödynnettiin sekä verkkosivuilla että graafisissa materiaalissa. Toteutin verkkosivut, some -sivut sekä esitteitä, flyereitä, julisteita, informaatiografiikkaa sekä kangaskassiprinttejä. 

Suomen Luonnonsuojeluliitto

Esitteitä,kuvituksia

Suomen Luonnonsuojeluliitolle tehtyjä Luonnonkukkapäivien kuvituksia on käytetty sekä verkossa että graafisissa julkaisuissa. Olen toteuttanut Luonnonsuojeluliitolle myös erilaisia esitteitä kuvituksineen.

Kustannusosakeyhtiö Tammi

kirjojen ulkoasu ja taitto

Patalappuja a' la Carte, Haravasta tavara sekä Silmukoita ja Siksakkia ovat Pippuriinan käsialaa sekä ulkoasun että taiton puolesta. Kirjan taitossa on otettava huomioon monia sekä teknisiä että visuaalisia yksityiskohtia, jotta lukukokemus olisi miellyttävä. Kirjan taiton tulee myös kestää aikaa eri tavalla kuin nopeammassa tempossa vaihtuvien graafisten tuotteiden. 

Ajatar Hoivapalvelut

yritysilme, www-sivujen ja some-sivujen toteutus, graafinen kokonaisuus 

Uuden yrityksen lähtökohtina visuaaliselle ilmeelle oli lämminhenkisyys, naisellisuus ja värikkyys. Yhteisten palaverien myötä muodostui ajatus värikkäisiin sydämiin ja puuhun perustuvasta logosta. Toteutin logon myös ilman kuvaa, tekstilogona. Järjestin Ajattarelle yrityskuvaukset sekä hoidin kuvien hankkimisen kuvapankeista, joiden pohjalta suunniteltiin esite sekä muita markkinointimateriaaleja. Kokonaisuuteen kuului mm. myös käyntikortti, kirjepohjia, lomakkeita, laskupohja, flyer, joulukortti ja leimasin.

Lastensuojelun keskusliitto

Tapahtumien graafisia ilmeitä, kuvituksia, graafisia kokonaisuuksia

Lastensuojelun keskusliitto on useana vuonna tehnyt toimeksiannon Lastensuojelun kesäpäivien sekä muiden tapahtumien graafisen ilmeen suunnittelusta painotuotteiden toteutuksineen. Ilmeeseen on toivottu lasten maailmaan sopivia kuvituksia, joilla on helppo kertoa vaikeistakin tunteista.

Ehyt Ry

elokolojen graafinen ilme ja graafinen kokonaisuus

Muiden Ehyt Ry:lle tekemieni graafisten töiden lisäksi myös Ehyt Ry:n Elokolot tarvitsivat ilmeen raikastusta. Projektiin kuului mm.logon päivittäminen, kuvituksia, esite, julisteita, rintanappeja, t-paita ja lomakepohjia.

Valittuja logoja

yritysilme / graafinen suunnittelu

Logoja eri yrityksille. Hyvän yritysilmeen perustana täytyy olla selkeä ja mieleenpainuva logo, joka antaa ainakin vihjeen siitä, millä alalla yritys toimii.